top of page
shutterstock_605311271.jpg

Teszt Audit

Köszönöm, hogy eljutottál idáig, ez azt jelenti, hogy nyitott vagy az újdonságokra, szeretnél fejlődni és nem utolsó sorban nagyon örülök, hogy a segítségeddel én is fejleszteni tudom a tevékenységemet.

Szakközépiskolás korom óta dolgozok a vendéglátásban,

21 évesen lettem először vezető. Megszámolhatatlanul sok étterem üzemeltetéséért és fejlesztéséért voltam már felelős.

Szívügyem ez a szakma és azt látom, hogy sokan szeretnének segítséget vagy csak egy kis lökést ahhoz, hogy fejlődni tudjanak.

Sok éves multis felsővezetői múltam után, 4 éve alakította úgy az élet, hogy a kereskedelmi vendéglátásban elkezdtem támogatni a tulajdonosokat.

Ez alatt az idő alatt kidolgoztam egy audit rendszert, amivel nagyon gyorsan és hatékonyan lehet bele látni egy vendéglátó egység fejlesztendő területeibe és az eddigi tapasztalatok alapján hihetetlen eredményeket lehet elérni vele.

 

A teszt auditok során szeretném ezt a rendszert tökéletesíteni és bevezetni egy olyan egyedi szolgáltatást, amivel igazi, célzott és megfizethető segítséget tudok nyújtani a vendéglátó üzletek fejlődéséhez.

Miért érdemes részt venni a teszt auditon?

  1. Ingyenes: Az audit teljesen ingyenes, nincsenek rejtett költségek vagy kötelezettségek

  2. Objektív visszajelzés: Az audit során objektív visszajelzést kapsz az éttermed aktuális állapotáról, segítve téged a fejlesztési területek azonosításában.

  3. Szigorú titoktartás: Minden információ, amit megosztasz, szigorúan bizalmas marad, és nem lesz kapcsolat adataid és az audit eredményei között.

  4. Segítheti az üzlet sikerét: Az audit eredményeként ingyenesen nyújtok egy konzultációt. A tölem kapott javaslatok és stratégiai tanácsok segíthetik éttermed a sikeresség növelésében és versenyelőny megszerzésében

Mi tartalmaz a teszt audit pontosan?

A teszt audit egy anonim szolgáltatás. Ennek a maximum kétórás folyamatnak a célja, hogy mélyreható és objektív képet kapj éttermed jelenlegi helyzetéről. A teszt során felmérésre és értékelésre kerülnek az étterem egyes folyamatai, kezdve a működéstől az ügyfélélményig. Az audit során a következő területekre összpontosítok:

  1. Üzleti Folyamatok: Az éttermi működés egyes területei kerülnek felmérésre, amelyek leginkább hatással vannak az üzleti mindennapi életére

  2. Vendégélmény: Megvizsgálásra kerül, hogy az étterembe látogató vendégek milyen élményben részesülnek, és hogyan lehetne ezt tovább fejleszteni.

  3. Költséghatékonyság: Felmérésre kerülnek azok a területek, ahol pénzt lehet megtakarítani a minőség csökkenése nélkül.

  4. Marketing és Láthatóság: Felmérésre kerül az étterem marketing stratégiája és az étterem javaslatokat kap az esetleges további megjelenési felületekről és módokról, illetve a vendégszám növelésének a lehetőségeiről.

A teszt audit céljai

1. Új Szolgáltatás Fejlesztése és Adatok Gyűjtése:

Az audit egyik célja az, hogy lehetőséget teremtsen egy új és innovatív szolgáltatás kialakítására. Ennek során maximális titoktartás mellett az étterem működésével kapcsolatos tesztet készítek, amely alapján egy hatékony és célszerű szolgáltatást hozhatok létre az éttermek számára. A kapott adatok alapján könnyebben megérthetem az éttermek működésének kihívásait és lehetőségeit, és olyan megoldásokat tudok kifejleszteni, amelyek még hatékonyabban segíthetik az éttermeket a siker elérésében.

2. Teljesítményértékelés és a fejlesztési területek azonosítása:

A másik célja az auditnak az, hogy átfogó és tiszta értékelést nyújtson az étterem számára. Az adatok alapján azonosításra kerülnek azok a területeket, ahol az étterem erősségei és gyengeségei vannak. Ez lehetővé teszi, hogy közösen konkrét fejlesztési területeket határozzunk meg, amelyek segítenek az étteremnek javítani és optimalizálni a működését. A cél itt az, hogy olyan javaslatokat és stratégiai iránymutatásokat kapjon a tulajdonos, amelyek hosszú távon növelni tudják az étterem sikerét és versenyelőnyét a piacon.

Hogyan lehet részt venni a teszt auditon?

​A részvétel egyszerű. Töltsd ki az alábbi űrlapot, és egyeztetek veled egy időpontot és a helyszínt.

A folyamat során mindkét fél részéről titoktartási szerződés kerül aláírásra. 

A teszt során feltárt információk bizalmasan, anonim módon lesznek kezelve. Az eredmény alapján az étteremnek átadott információk és esetleges tanácsok informális jellegűek.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdést a jelentkezési űrlapon lehet jelezni.

A tesztelési folyamatba bevont éttermek száma végleges. Nagyszámú jelentkezés esetén előszűrés alapján kerül kiválasztásra, hogy melyik éttermek fognak tudni pontosan részt venni az auditon.

Az előszűrés módjáról és a bevont éttermekről nem tudok információval szolgálni.

Jelentkezés teszt auditra

Kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot és válaszolj minden kérdésre.

Köszönöm a jelentkezést!

Kapcsolat

Egyéb étteremfejlesztéssel, nyitással vagy HACCP-vel kapcsolatos kérdésed merült fel, esetleg segítségre van szükséged? 

+36 30 331 8065

bottom of page